Servicii

Servicii

Vă oferim servicii de evaluare și consiliere în carieră a elevilor și a adulților. Evaluarea se realizează prin metode computerizate, ceea ce înseamnă că puteți parcurge testarea în ritmul propriu, de la orice calculator conectat la internet, fără a fi nevoie de întâlniri repetate la cabinet. Întreg procesul de evaluare/consiliere se poate desfășura online.

Orientarea în carieră a elevilor

Evaluarea elevilor pentru orientarea în carieră se realizează prin platforma de testare computerizată a elevilor ccponline.ro.

Cognitrom Career Planner (CCP) este o soluție specializată de orientare în carieră, dedicată elevilor din clasele VII-XII. Funcțiile majore ale platformei sunt Orientarea școlară și Orientarea profesională, care pot fi utilizate împreună sau separat, în funcție de obiectivele intervenției. Citiți mai departe pentru mai multe detalii 

Orientarea în carieră a adulților

Serviciul de evaluare pentru orientarea în carieră se realizează prin platforma computerizată TPO. Veți ști care sunt ocupațiile compatibile profilului dumneavoastră și cât de mult (procentual) vi se potrivește fiecare ocupație. Ulterior evaluării, puteți opta pentru ședințe de consiliere în carieră, pentru a vă alcătui un nou traseu profesional, a identifica eventualele calificări necesare practicării unor ocupații, a realiza pregătiri pentru interviu etc.

Beneficiile serviciului de evaluare:

   • Veți primi un raport care centralizează rezultatele obținute la teste (vezi model raport);
   • Veți cunoaște lista ocupațiilor potrivite, în funcție de abilitățile dumneavoastră;
   • Veți dobândi o cunoaștere în profunzime a caracteristicilor dumneavoastră relevante pentru sfera profesională;
   • Veți avea un temei riguros pe baza căruia să luați decizii de carieră.