Orientare în carieră adulți

Orientare în carieră adulți

Mulți adulți se pot găsi în situația de a-și regândi sau adapta planul inițial de carieră, odată cu schimbările rapide de pe piața muncii și cu accentul pus de către organizații pe abilitățile transferabile. După dobândirea competențelor și experienței profesionale, e firesc ca plaja de ocupații potrivite pentru dumneavoastră să se modifice față de momentul în care v-ați ales cariera (de obicei, în adolescență). Dacă ați ajuns într-un moment în care simțiți că nu vi se mai potrivește actualul loc de muncă, dacă vă doriți o schimbare dar nu sunteți sigur ce să alegeți, optați pentru pachetul nostru de identificare a profilului vocațional. Veți primi un raport care centralizează rezultatele obținute la teste (vezi model raport) și veți avea la dispoziție informații obiective pe baza cărora să luați cele mai bune decizii pentru dumneavoastră.

Evaluarea implică parcurgerea următorilor pași:

  • solicitarea evaluării computerizate aici. Vi se va aloca un cont pe platforma TPO și un specialist care va gestiona procesul de evaluare.
  • evaluarea abilităților mentale relevante (ex. abilitatea generală de învățare, abilitatea numerică, abilitatea verbală etc.) prin teste de performanță, evaluarea intereselor vocaționale și a valorilor legate de muncă,
  • primirea raportului și a recomandărilor.

Pe toată durata evaluării, aveți posibilitatea să comunicați cu psihologul pe durata evaluării, prin intermediul mesageriei interne a platformei TPO. Detalii despre TPO și procesul de evaluare găsiți și în videoclipul următor:

Accesați categoria de articole de mai jos pentru a găsi informații utile despre procesul de orientare în carieră al adulților. Pentru întrebări și programări, utilizați rubrica de Contact.

Categorii articole